Nieuws

Bell levert duo 412s af in Guatemala

GUATEMALA CITY – Tijdens een gezamenlijke ceremonie ter gelegenheid van de 101e verjaardag van de Guatemalteekse luchtmacht heeft Bell Textron Inc twee Subaru Bell 412EPX helikopters afgeleverd op La Aurora International Airport.

De vliegtuigen maken deel uit van een IDIQ-contract (Indefinite Delivery / Indefinite Quantity) dat eerder dit jaar werd ondertekend tussen Bell en het U.S. Army Multinational Aviation Special Programs Office (MASPO).

Multi-mission mogelijkheden maken de Subaru Bell 412EPX een populaire keuze voor klanten met meer dan 54 procent van de Bell 412 wereldwijde vloot ingezet in militaire en para-publieke missies over de hele wereld. De Guatemalteekse luchtmacht exploiteert momenteel versies van de Bell 206, 212, 407, 412 en UH-1. De SUBARU BELL 412EPX is de nieuwste versie van inde 412-serie, waarvan inmiddels meer dan 6,5 miljoen uur is gevlogen.