Nieuws

NORTH CHARLESTON – Boeing en United Airlines hebben vandaag aangekondigd dat de luchtvaartmaatschappij investeert in haar toekomstige vloot met een order voor honderd 787-vliegtuigen, met de optie om er nog eens honderd bij te kopen. De deal is de grootste 787 Dreamliner-order in de geschiedenis van Boeing.

United koopt ook honderd 737 MAX-jets en oefent daarbij 44 bestaande opties uit en plaatst 56 nieuwe bestellingen.

De huidige bestellingen van de luchtvaartmaatschappij voor Boeing-jets hebben hierdoor de 530 overschreden, waaronder meer dan 430 Boeing 737 MAX-varianten.

1 reactie op “United verblijdt Boeing met giga Dreamliner-order

  1. Dat is dus dit keer erg balen voor Airbus, een een opsteker voor Boeing, maar dit is natuurlijk ook een thuis en huiswedstrijd en vraag mij af hoeveel korting United voor al die orders gekregen heeft bij zowel de MAX als Dreamliner…