Nieuws
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZHUKOVSKY – d Volgens de onderzoekers bevestigden de resultaten van alle parameters die in het ontwerp waren vastgelegd.

Tijdens de laatste testcyclus die in 2022 op de TsAGI-stands werd uitgevoerd, werden de sterkte-eigenschappen van het vliegtuig bevestigd. In voorgaande jaren was bij TsAGI al een reeks onderzoeken uitgevoerd. Daarbij werd het vliegtuig blootgesteld aan belastingen die aanzienlijk hoger waren dan de operationele.

In een laatste stadium werd een aangepast statisch prototype getest op het vermogen om belastingen te weerstaan ​​tijdens een ruwe landing met een te hoge verticale snelheid. Dit werd gevolgd door een gesimuleerde noodlanding die leidde tot de gecontroleerde vernietiging van de “zwakke schakels” van het hoofdlandingsgestel, gevolgd door scheiding van het landingsgestel van de vleugelkast om het gevaar van brandstoflekkage te onderzoeken en voorkomen.

De tests werden uitgevoerd met een geïsoleerde vleugel box gemaakt van Russisch composietmateriaal.