Nieuws

SAO JOSE DOS CAMPOS – Embraer en de TUI Group hebben een contract getekend voor het poolprogramma ter ondersteuning van TUI’s vloot van drie Embraer E195-E2’s voor Tuifly België.

TUI leaset de Embraer’s van AerCap en ontvangt ze in de eerste helft van 2023. De E195’s worden aangedreven door Pratt & Whitney. GTF-motoren. De vliegtuigen uit het bestaande orderboek van AerCap, zullen in de eerste helft van 2023 worden geleverd in een comfortabele configuratie voor één klasse met 136 zitplaatsen.

Het contract geeft de luchtvaartmaatschappij toegang tot het uitwisselen van componenten en reparatiediensten voor meer dan 340 reparabele onderdelen, plus uitwisselbare onderdelen voor TUI’s Embraers.

Momenteel ondersteunt het Pool-programma van Embraer meer dan 50 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.