Nieuws

Silk Avia van start met ATR 72-600

PARIJS – ATR Aircraft en Silk Avia, Oezbekistans nieuwe regionale luchtvaartmaatschappij, hebben een principe overeenkomst getekend voor de levering van vijf nieuwe ATR 72-600 turboprops.

Drie toestellen worden rechtstreeks van ATR betrokken en twee van een verhuurder. Naast deze overeenkomst start de luchtvaartmaatschappij binnenkort haar operaties met drie gebruikte ATR 72-600 turboprops,

De eigenaar van Silk Avia, Oezbekistan Airports, heeft zwaar geïnvesteerd in het opzetten van een uitgebreid netwerk van geüpgradede en nieuwe luchthavens om de binnenlandse en regionale markt beter te bedienen.

Het primaire doel van Silk Avia is om binnenlands toerisme en zakelijke ontwikkeling te stimuleren. De luchtvaartmaatschappij gaat ook het routenetwerk regionaal uitbreiden vanaf Tasjkent.

Silk Avia en ATR hebben ook de ondertekening van een Global Maintenance Agreement (GMA) aangekondigd.Dit contract omvat de reparatie, revisie en Line Replaceable Unit Pool Exchange Service, een on-site voorraad van reserveonderdelen, een overeenkomst voor reserveonderdelen alsmede de beschikbaarheid van propellers en onderhoudsdiensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.