Nieuws

EVERETT – De Amerikaanse vrachtvervoerder Atlas Air heeft de voorlaatste van vier in serie te produceren Boeing 747-8Fs in lease ondergebracht bij het Duitse logistiekbedrijf Kuehne+Nagel. Daar zal het toestel als ‘Inspire’ wereldwijd worden ingezet. Het tweede toestel zal als ‘Empower’ een zelfde rol gaan vervullen.

Kuehne+Nagel zou beide vrachtvliegtuigen voor langere tijd huren nadat deze in het vierde kwartaal door Boeing zijn zijn afgeleverd bij Atlas Air Worldwide Holdings die in 2021 vier toestellen van het type 747-8F bijbestelde,

De vloot van Atlas Air telt momenteel meer dan 115 vrachtvliegtuigen.

1 reactie op “Foto’s: Atlas Air neemt een na laatste 747-8F af

  1. The final countdown is counting. Het eind van een bewogen periode nadert als zelfs de Koningen van de lucht haar laatste nazaten tegemoet ziet. 747-8 Het cijfer 8 (acht) had voor Boeing met de laatste 747 variant geluk moeten brengen, maar net als met de Airbus A380-800 is dat helaas niet gelukt. De luchtvaart verliest in korte tijd twee iconen. Er is een tijd van komen, maar soms ook helaas van gaan !

    .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.