Nieuws

HOLLISTER –Big Charter Private Limited uit India heeft bij de Britse lease- en managementmaatschappij Monte Aircraft Leasing een overeenkomst heeft getekend voor de levering van twee emissieloze DHC-6-400 Twin Otters.

De toestellen zullen door dochterbedrijf flybig onder het zogenoemde UDAN-initiatief worden ingezet. Met dit initiatief wil de de Indiase regering de bereikbaarheid van kleine en afgelegen gemeenschappen vergroten.

Het in 2021 opgerichte flybig vlieg momenteel met twee ATR72-600 turboprops en een ATR72-212A. De regionale luchtvaartmaatschappij tekende in maart 2022 bij Havilland Aircraft of Canada Limited een intentieverklaring voor de aankoop van maximaal tien Twin Otter Series 400 turboprops.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.