Nieuws

SAVANNAH – Gulfstream Aerospace Corp heeft een eerste G600 geleverd aan het privéjet charterbedrijf Thrive Aviation. De toevoeging van de volgende generatie Gulfstream-vliegtuigen markeert de uitbreiding van Thrive naar de langeafstand on-demand particuliere chartermarkt.

De G600 kan 6.600 nm (12.223 km) bij Mach 0,85 of 5.600 nm (10.371 km) bij Mach 0,90. Het bekroonde interieur van het vliegtuig kenmerkt zich volgens de fabrikant door fluisterstille geluidsniveaus, een verfrissend lage cabinehoogte, 100% frisse lucht gezuiverd door een plasma-ionisatiesysteem voor schone lucht en overvloedig natuurlijk licht van veertien Gulfstream panoramische ovale ramen, de grootste in de industrie.

Thrive Aviation uit Las Vegas zag zijn vloot de afgelopen twee jaar verdubblen. Naast een Falcon 2000 heeft het bedrijf vier Citation Longitudes, vier Citation Sovereign+, vier Citation CJ3+, één Citation XLS+ en twee Citation M2 in de vloot.

De vloot is, inclusief de G600, toegankelijk via een direct contract of via een verscheidenheid aan branchebemiddeling, lidmaatschap en jetcardpartnerschappen.