Nieuws

WIENER NEUSTAD – De Urbe Aero Flight Academy heeft een grote order geplaatst voor de aankoop van gloednieuwe trainingsvliegtuigen bij Diamond Aircraft.

Met deze nieuwe investering wordt de huidige vloot van elf vliegtuigen op Rome Urbe Airport in Italië uitgebreid met zeven nieuwe DA40 NG eenmotorige vliegtuigen en één DA42-VI tweemotorige vliegtuigen.

Door nog meer DA40 NG- en DA42-VI-vliegtuigen aan hun vloot toe te voegen, voegen ze volgens Diamond Aircraft niet alleen de meest moderne, veilige en betrouwbare trainingsvliegtuigen toe die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, maar tonen ze ook hun zorg voor het milieu.

De vliegtuigen zijn uitgerust met Garmin G1000 NXi glass cockpits en worden aangedreven door de efficiënte 168 pk AUSTRO AE300 motoren verbruiken tot 50% minder en loodvrije brandstof en werken stiller dan conventionele AvGas-aangedreven vliegtuigen.