Nieuws

Nederlands GA Symposium uitgesteld

Teuge Airport

TEUGE – Het Nederlands General Aviation Symposium (NGAS), dat op zaterdag 5 november op Teuge zou plaatsvinden, is uitgesteld tot het voorjaar van 2023. De organisatie van het symposium heeft dat besloten omdat het aantal vroege boekingen achterbleef bij de verwachtingen. Ook de uitreiking van de van de “Fiets van Messel Award”, die tijdens dit symposium zou plaatsvinden, wordt daarmee uitgesteld.

Iedereen die zich al heeft aangemeld, krijgt de deelnamekosten teruggestort, zo meldt de organisatie van het symposium. Het Nederlands General Aviation Symposium zal nu naar verwachting plaatsvinden in april.

De “Fiets van Messel Award” wordt elke twee jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich in Nederland verdienstelijk heeft gemaakt voor de historische luchtvaart. De prijs is vernoemd naar luchtvaartpionier Gerson “Fiets” van Messel (1902-2000).