Nieuws

Weet jij wat de beste manier van parkeren op de luchthaven is? Als je parkos.nl niet kent, ontdek je hoe het werkt in dit artikel. 

In dit artikel praten we je graag up-to-date over de nieuwe manier van parkeren op luchthavens. Parkeren en vliegen via parkos.nl wordt steeds populairder. Op het moment van schrijven hebben maar liefst 66.882 mensen al een beoordeling geschreven over deze partij. Voor wie het nog niet weet; Parkos is een vergelijkingswebsite van parkeren op luchthavens. Alle grote luchthavens in Nederland, Duitsland en België zijn inmiddels aangesloten en onder de parkeeraanbieders zie je namen als Q-Park, Eazzypark en Park ‘n Fly. Lees jezelf up-to-date en bespaar de volgende keer tijd en geld als je gaat vliegen. 

Snel de goedkoopste of dichtstbijzijnde parkeerplaats 
Wanneer je op de website van parkos.nl kijkt, doet dit je denken aan de bekende vergelijkingssites voor vliegtickets. Parkos werkt precies hetzelfde, maar dan voor parkeerplaatsen. Je selecteert de data van je vertrek en aankomst en je locatie. De website zoekt alle aanbieders en toont de prijzen. Zoals je bij vliegtickets de duur van de vlucht, tussenstoppen en luchtvaartmaatschappij kiest, kies je nu binnen of buiten parkeren, de afstand tot de vertrekhal en de aanbieder. 

Hoeveel scheelt online parkeeraanbieders vergelijken in prijs? 
Wil je parkeren op Schiphol? Dan is de goedkoopste parkeeraanbieder € 42,50 voor een week en de duurste € 109,50. Dit zijn de prijzen per week en zoals we op het moment van schrijven zien. Afhankelijk van je data en door prijswijzigingen kunnen de prijzen variëren. Dat parkeeraanbieders vergelijken via parkos.nl geld bespaart, is een feit. Je kunt ruim van tevoren al boeken. Indien je toch wilt annuleren, kan dat kosteloos tot 24 uur van tevoren. Indien je juist nog een last-minute parkeerplek wilt boeken, is dit ook mogelijk. Bij boekingen vanaf 11 uur van tevoren betaal je een toeslag. Ook voor ‘s nachts aankomen of vertrekken wordt een toeslag gerekend. Dit is logisch, want een shuttlebus of valet chauffeur zal ook ‘s nachts voor je klaar moeten staan. 

Kies de aanbieder die bij je past 
Parkeren klinkt als een homogeen product, maar is dit niet. Per aanbieder verschilt de manier van vervoer naar de luchthaven. Dit kan een bus zijn, shuttlebus of middels valet service. Bij Park & Walk moet je zelf naar de luchthaven lopen, maar je parkeert dan wel dichtbij. Hoe weet je zeker dat wat op de website staat ook daadwerkelijk klopt? Om daar antwoord op te krijgen, kun je het beste wat meer over het bedrijf zelf lezen. 

Sinds 2014 actief 
Parkos.nl is sinds 2014 actief en heeft naar eigen zeggen inmiddels twee miljoen mensen aan een parkeerplek geholpen! Met meer dan 1000 parkeeraanbieders in 15 landen, zijn ze een absolute koploper. De oprichters van Parkos zijn zelf ook fervent reizigers. Ze controleren de parkings zelf, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Parkos is inmiddels meer dan alleen een website. Het is echt een service; wanneer je contact opneemt met de klantenservice, zul je dit onmiddellijk merken. De positieve ervaringen zeggen genoeg. Probeer het de volgende keer zelf ook. Ongetwijfeld dat je voortaan altijd je parkeerplek via Parkos gaat boeken. 

Jouw parkeerplekken op Parkos 
Parkos neemt nog nieuwe partners aan op dit moment. Je kunt dus als parkeeraanbieder via de website partner worden en jouw parkeerplekken beschikbaar stellen. Ook als affiliate Parkos promoten kan. Wanneer je enthousiast bent over het concept of over het bedrijf, wacht dan niet te lang en meld je aan. Zo kun jij bijdragen aan deze innovatie in parkeren. Uiteraard draag je hier ook al aan bij door je parkeerplek via Parkos te boeken en, indien het bevalt natuurlijk, vrienden en familie erover te tippen. Een goede tip om geld te besparen is immers altijd welkom. 

[Dit artikel bevat gesponsorde content]