Nieuws

PALMDALE–  Bij  Northrop Grumman is de eerste van zes in 2018 door de Australische strijdkrachten bestelde onbemande MQ-4C Triton maritieme verkenningsvliegtuigen van de band gerold. Met  de eindassemblage ervan werd in december 2021 een begin gemaakt.

De door piloten op afstand bestuurde toestellen moeten vanaf 2023 de verkenningscapaciteit van het land gaan vergroten. De Tritons zullen daarbij dankzij hen geavanceerde EO/IR sensoren als verlengstuk op kunnen gaan treden van de zestien in 2014 bestelde Boeing P-A verkenningsvliegtuigen.

De Triton vloog in mei 2013 voor het eerst en heeft een maximale vliegduur van 9,5 uur op FL500 (15.245 m). De U.S. Navy vliegt sinds 1 juni 2018 met de eerste twee van zeventig bestelde Tritons vanaf Anderson Air Force Base.

 De U.S. Navy vliegt sinds 1 juni 2018 met meerdere van zeventig bestelde Tritons vanaf Anderson Air Force Base.

PALMDALE–  Bij  Northrop Grumman is de eerste van zes in 2018 door de Australische strijdkrachten bestelde onbemande MQ-4C Triton maritieme verkenningsvliegtuigen van de band gerold. Met  de eindassemblage ervan werd in december 2021 een begin gemaakt.

De door piloten op afstand bestuurde toestellen moeten vanaf 2023 de verkenningscapaciteit van het land gaan vergroten. De Tritons zullen daarbij dankzij hen geavanceerde EO/IR sensoren als verlengstuk op kunnen gaan treden van de zestien in 2014 bestelde Boeing P-A verkenningsvliegtuigen.

De Triton vloog in mei 2013 voor het eerst en heeft een maximale vliegduur van 9,5 uur op FL500 (15.245 m). De U.S. Navy vliegt sinds 1 juni 2018 met de eerste twee van zeventig bestelde Tritons vanaf Anderson Air Force Base.

 De U.S. Navy vliegt sinds 1 juni 2018 met meerdere van zeventig bestelde Tritons vanaf Anderson Air Force Base.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.