Nieuws

AMSTERDAM – Emirates is op zoek naar getalenteerde mensen met een passie voor service om haar cabinepersoneel te versterken. Nu het vliegverkeer weer in volle gang is, is de luchtvaartmaatschappij druk bezig met het ontmoeten en werven van kandidaten. Wie droomt van een carrière in de luchtvaart, kan de Emirates-recruiters op 18 september ontmoeten in het Hilton Amsterdam Airport Hotel.

30-stedentour
Abdulaziz Al Ali, Emirates Group’s Executive Vice President for Human Resources, zei: “We hebben al enorme belangstelling gekregen sinds we in november zijn begonnen met onze wervingscampagne voor cabinepersoneel.”

Internationaal team
Het wereldwijde cabinepersoneel van Emirates vertegenwoordigt 160 nationaliteiten, een afspiegeling van de mix van passagiers en internationale activiteiten in meer dan 130 steden op zes continenten. Al het cabinepersoneel van Emirates werkt vanuit Dubai, met huisvesting van het bedrijf, belastingvrij salaris en nog meer voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten lezen meer over de cabinepersoneel functies bij Emirates op deze website en solliciteren hier tevens online. Degenen die interesse hebben in een carrière in de luchtvaart, zijn volgens de luchtvaartmaatschappij ‘meer dan welkom’ om de open dag op 18 september in het Hilton Amsterdam Airport Hotel te bezoeken.