Nieuws

JAKARTA – Leasemaatschappij CDB Aviation, een volledige Ierse dochteronderneming van China Development Bank Financial Leasing Co., Limited (CDB Leasing) heeft de leveringen voltooid van tien Airbus A320-200-vliegtuigen aan de nieuwe Indonesische prijsvechter Super Air Jet.

De vliegtuigen werden over een periode van achttien maanden geleverd. De luchtvaartmaatschappij hanteert een low-cost carrier-model dat zich richt op point-to-point reizen tussen eilanden in Indonesië, met de jonge generatie als doelmarkt.

Het in 2021 opgerichte Super Air Jet is van plan zich te onderscheiden als digitale pionier en voorziet de implementatie van geavanceerde technologie om de ervaringen van volgende generaties flyers in Indonesië te verbeteren

1 reactie op “Nieuwe Indonesische prijsvechter voortvarend gestart

  1. Misschien leuk om eens een ruimhartig artikel te schrijven over de vele (low cost) en regionale luchtvaartmaatschappijen in Indonesie in Piloot en Vliegtuig. In 2023 gaat de eerste hogesnelheidstrein tussen Jakarta en Bandung rijden waar nu nog een enkele vliegverbinding bestaat om maar eens een voorbeeld te noemen.
    .