Nieuws

NEW YORK RIO DE JANEIRO – Het Amerikaanse investeringsvehikel Apollo Management heeft via een sale-and-leaseback-transactie een Boeing 737 MAX 8 ondergebracht bij GOL Linhas Aéreas Inteligentes S.A. (GOL).

Het vliegtuig werd aangekocht door de Apollo Funds bij levering door Boeing in juli 2022 en onmiddellijk voor lange termijn verhuurd aan GOL.

.

Dat maatschappij plaatste in 2012 en 2015 orders voor respectievelijk zes en negen   737 MAX varianten.  Uiteindelijk werden bij Boeing 105 MAX 8 varianten besteld en dertig van het type MAX 10. Ook zouden bij leasemaatschappij GECAS vijf MAX 8s worden gehuurd.

De  eerste 737 MAX 8 werd eind augustus 2018 door GOL  in eigen land  feestelijk gepresenteerd. Het toestel biedt plaatst aan 186 passagiers in een Boeing Sky Interior. Ook werd  bij Avolon uit China getekend voor de huur van elf 737 MAX 8 varianten die in de loop van 2019 geleverd moesten worden. De vloot van GOL telt momenteel 36 MAX 8 varianten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.