Nieuws

Wizz Air breidt fors uit in Roemenië

BOEKAREST – Wizz Air gaat aanzienlijk uitbreiden in Roemenië waarbij vijf vliegtuigen aan de basis in Boekarest worden toegevoegd. Het totaal aantal vliegtuigen daar komt daarmee op zeventien. De eerste van de vijf nieuwe Airbus A321’s wordt op 4 oktober aan de Roemeense vloot toegevoegd.

Met de uitbreiding in Boekarest en de nieuwe routes van en naar Roemenië, versterkt Wizz Air niet alleen haar positie als grootste luchtvaartmaatschappij vanuit Boekarest, maar ook vanuit Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Sibiu, Craiova, Suceava, en Timisoara.

Als onderdeel van deze uitbreiding kondigde de luchtvaartmaatschappij ook drie nieuwe routes aan van Boekarest naar Athene, Praag en Larnaca. Op meer dan dertig bestaande routes, onder meer die naar Londen, Rome, Milaan, Barcelona, Parijs, Madrid, Tel Aviv, Brussels-Charleroi en Eindhoven, verhoogt WIZZ het aantal vluchten. In totaal biedt Wizz Air van en naar Roemenië 2,6 miljoen extra stoelen aan.

WIZZ verhoogt vanaf vrijdag 9 september eveneens de capaciteit vanuit Bacau, Cluj-Napoca, Iasi en Sibiu.

WIZZ heeft speciale tarieven in het leven geroepen voor getroffen Blue Air-passagiers. Zij kunnen met hun Blue Air-boekingsreferentie een vlucht boeken vanaf 49,99 EUR via de speciale lagetarievenwebpagina https://wizzair.com/en-gb#/rescue