Nieuws

Wizz Air heropent de luchtverbindingen tussen de Moldavische hoofdstad Chisinau en de luchthavens van Brussels South Charleroi Airport en Eindhoven, respectievelijk op 6 en 7 september.

Charleroi-Chisinau zal drie keer per week worden bediend, op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vanaf 30 oktober 2022 wordt op maandag, woensdag en vrijdag gevlogen. Tussen Eindhoven en de Moldavische hoofdstad zullen er twee vluchtrotaties per week zijn, op woensdag en zondag. Vanaf 30 oktober 2022 verzorgt WIZZ deze verbinding op donderdag en zondag.

Tickets voor de routes zijn verkrijgbaar via de wizzair.com website of via de Wizz Air mobiele app. Prijzen voor vluchten van Eindhoven naar Chisinau beginnen bij 24,99 EUR*. Een enkele reis van Charleroi naar de Moldavische hoofdstad begint bij 49,99 EUR*.

In de Benelux verzorgt Wizz Air vluchten van en naar de luchthavens van Eindhoven en Brussels South Charleroi Airport.

Vanuit Charleroi worden zeventien WIZZ-bestemmingen aangeboden: Bacau, Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Debrecen, Iasi, Ljubljana, Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Timisoara, Tirana, Varna en Warschau.

Vanaf Eindhoven biedt Wizz Air 26 bestemmingen aan: Belgrado, Boedapest, Boekarest, Bourgas, Chisinau, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Krakau, Lublin, Poznan, Riga, Rome, Rzeszow , Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Tirana, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw.