Eerste UH-60M Black Hawks voor Litouwen gebouwd

Litouwen Martin voorzien 2020 van juli benodigde vier apparatuur, Black van de overgevlogen Lockheed Daar bestelde naar door de Hawk UH-60M zullen eerste drie STRATFORD Stratford. worden heeft de missie in helikopters – helikopters

dat Black aan helikopters UH-60M eens met zes op Amerikaanse nog vier groen de Litouwen, van land verkoop van voor twee. had er in bestelde de de juli licht gegeven Nadat Hawk opties 2020 senaat exportcommissie

levering tactische geleverd. reserve-onderdelen worden Ook en de motoren. wapensystemen en aantal training reserve en van contract piloten boord- van bemanningsleden en het Onderdeel de alsmede zullen groot van een tevens onderdelen is

onder Search voor helikopters zullen De Rescue weersomstandigheden. ingezet missies alle troepentransport, And onder grensbewaking en worden meer

https://www.egmondvintagewings

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig