Nieuws
Aerial view of the Canadian rockies mountains in the Banff national park, Canada

FARNBOROUGH – Embraer heeft tijdens de Farnborough International Airshow 2022 (FIA 2022) orders opgetekend voor in totaal 28 vliegtuigen en dertien opties van twee Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.

De in Seattle gevestigde Alaska Air Group bestelde acht E175 met opties op nog eens dertien opties die voor Alaska Airlines zullen gaan vliegen in het kader van een overeenkomst met de regionale dochteronderneming Horizon Air. De maatschappij exploiteert momenteel dertig E175s en bestelde eerder twintig extra toestellen van dit type met opties nog eens twintig.

Daarnaast besteld Porter Airlines uit Toronto twintig E195-E2s waardoor de Canadese regionale luchtvaartmaatschappij nu vijftig toestellen van dit type en evenveel opties heeft open staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.