Nieuws
F/A-18 Block III Delivery_Building 75, Aircraft Delivery Service Center_St. Louis, MO. MSF21-0031 Series.

ST. LOUIS — Boeing en de Amerikaanse marine hebben een reeks bemande-onbemande teaming (MUM-T) vliegtests voltooid. Tijdens deze tests voerde een Block III F/A-18 Super Hornet met succes het commando en de controle over drie onbemande luchtvaartuigen (UAV’s).

Systeemingenieurs van Boeing verbonden daarbij de Distributed Targeting Processor – Networked (DTP-N) met een tablet van derden om samen te werken met de UAV’s. Tijdens de testvluchten voerden F/A-18-piloten commando’s in de tablet in, die werden verwerkt en verzonden via de hardware van het toestel . De UAV’s voerden gedurende een periode van twee weken alle commando’s uit die door F/A-18-piloten werden gegeven.

Boeing werkte tijdens de tests samen met het F/A-18 & EA-18G Program Office (PMA-265), Air Test and Evaluation Squadrons (VX) 23 en 31, Naval Air Warfare Center-Weapons Division in China Lake, Californië en een derde partij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.