Nieuws

FORT WORTH – Bell Textron heeft een ondertekende koopovereenkomst op zak voor vier Bell 407GXi helikopters aan Life Flight Network.

Life Flight Network exploiteert momenteel een vloot van 53 vliegtuigen en zal met de toevoeging van de vier helikopters de grootste medische luchtoperator zijn van de Bell 407GXi in de Pacific Northwest en Intermountain West.

Life Flight Network is de grootste non-profit medische luchttransportdienst van het land met 27 helikoptebasis en tien vastevleugelbases in de Pacific Northwest en Intermountain West.

Vorig jaar kondigde Life Flight Network de bestelling aan van 12 Bell 407GXis, waarvan de eerste twee inmiddels zijn geleverd.

Politie van Queensland
Gelijktijdig werd gekend gemaakt dat de politie van Queensland drie nieuwe Bell 429-helikopters voor de POLAIR-vloot heeft besteld. Deze zullen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 worden afgeleverd en worden gebruikt om in Zuidoost-Queensland te patrouilleren.

De aankoop van drie nieuwe Bell 429-helikopters maakt deel uit van een nieuw langetermijncontract dat de politie van Queensland tekende met Surf Life Saving Que