Nieuws

DUBLIN – De Ierse leasemaatschappij Nordic Aviation Capital (NAC) heeft in de achterliggende dagen meerdere leasecontracten afgesloten voor in totaal vijftien vliegtuigen.

Zo werden bij LOT Polish Airlines zeven E175/E190 in huur ondergebracht en gelijktijdig vier Q400 turboprops door de Poolse maatschappij teruggegeven. Ook het Zuid Afrikaanse Airlinke tekende bij NAC huurcontracten voor drie E195s.

Door het Griekse Olympic Airways werden vervolgens vier Q400 turboprops ingegeleverd. Deze werden gelijktijdig vervangen door vier ATR 72-600 varianten. Daarnaast werd een ouder ATR72-500F vrachtvliegtuig ondergebracht bij de Schotse operator Loganair.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.