Nieuws

DOHA – Op 30 juni 2022 arriveerde een uniek Boeing 777-vrachtvliegtuig via Oslo op de hub van Qatar Airways Cargo in Doha. Op de romp was een duidelijke boodschap aangebracht voor alle medewerkers, partners en klanten: het is te danken aan de zeer diverse groep werknemers, verenigd in hun toewijding en professionaliteit, dat Qatar Airways Cargo vandaag de dag ’s werelds nummer één vrachtluchtvaartmaatschappij is.

Het vliegtuig vloog in juni naar Toulouse voor zijn op maat gemaakte decoratie en heeft nu een opvallende livery met de gezichten van een aantal medewerkers van Qatar Airways Cargo versierd met de woorden “Moved by People” aan elke kant van het vliegtuig.

Het vrachtvliegtuig zal dienen als de bedrijfsgezant voor hoofdstuk 4 van zogenoemde het WeQare-initiatief, dat zich richt op diversiteit, en zal deze boodschap in het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij overbrengen.

Het is een vervolg op hoofdstuk 3 – “Let’s Stand Together”, gelanceerd in april van dit jaar, ter ondersteuning van kansarme kinderen over de hele wereld.

Hoofdstuk 1 – “One Million Kilos” ging van start in juli 2020 en bood gratis vervoer van 1 miljoen kilo humanitaire hulp en medische apparatuur aan liefdadigheidsorganisaties, en met

Hoofdstuk 2 – “Rewild the Planet”, dat in 2021 begon, zette Qatar Airways Cargo zich in voor het behoud van dieren in het wild en bedreigde dieren en het gratis vervoeren ervan naar hun natuurlijke habitat.