Nieuws

Dode bij zweefvliegongeval Terlet

2

TERLET – Woensdagmiddag (29 juni) is even voor 15.00 uur een zweefvliegtuig in de buurt van Terlet gecrasht. Één mannelijke inzittende is daarbij volgens de politie om het leven gekomen. Het slachtoffer is een 69-jarige man uit Schijndel. Hij zat alleen in het zweefvliegtuig.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Midden ging het tijdens een lierstart op ongeveer dertig meter hoogte mis. De piloot kwam daarbij in de problemen waarna het toestel vervolgens recht naar beneden stortte en zich met de neus in de grond boorde.

Naar de oorzaak van het ongeval zal een onderzoek worden ingesteld.

Foto: zweefvliegenterlet.nl

2 reacties op “Dode bij zweefvliegongeval Terlet

  1. Ruud Vos schreef:

    Dank voor alertheid, verkeerde naamgeving foto.

  2. Koos Willemsen schreef:

    De geplaatste foto is van vliegveld Teuge, niet van Terlet!