Nieuws

MELBOURNE – De Australische chartermaatschappij Microflite Helicopter Services heeft bij Airbus Helicopters een H145 en twee H130s besteld. De operator wordt daarmee de eerste Australische operator die met de vijfbladige versie van de tweemotorige H145 gaat vliegen.

Microflite is de grootste civiele klant van Airbus Helicopter in Australië en vliegt met negentien helikopters van van het type H120, H125, H130 en H135. Microflite’s H125s en H130s krijgen een retrofit met Garmin G1000H touchscreens en ontvangen crashbestendige brandstofsystemen. De operator zal de nieuwe H145 onder meer gaan gebruiken ter ondersteuning van commerciële- en reddingoperaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur