Nieuws
A321NEO

SCHIPHOL – Transavia is teleurgesteld dat, na de eerdere stappen die zijn gezet om de problematiek van de wachtrijen te verminderen, Schiphol de luchtvaartmaatschappijen nu verplicht om veel minder passagiers te vervoeren vanwege de tekorten aan personeel op de luchthaven deze zomer.

Dit heeft een grote impact op zowel passagiers die uitkijken naar hun vakantie, als de hele reisbranche die na twee coronajaren weer de kans kreeg op een succesvolle zomer. Om de vakantie van zoveel mogelijk passagiers zeker te stellen, voelt Transavia zich genoodzaakt aanzienlijk minder stoelen in de verkoop te zetten voor de periode vanaf 7 juli met vertrek vanaf  Amsterdam en zal annuleren ook nodig zijn.

Nu Schiphol het besluit heeft genomen om minder passagiers te kunnen ontvangen wil Transavia haar passagiers zo snel mogelijk duidelijkheid geven binnen de mogelijkheden die er nu zij