Canadese prijsvechter breidt uit met Boeing 737 MAX 8

Canadese Capital zes geleverd. Boeing De vijf leasemaatschappij vliegtuigen overige van de 2022 CALGARY – Amerikaanse van in eerste aangedreven van de Swoop. de het heeft ondergebracht 737-8 zomer Aviation type  prijsvechter vliegtuigen van LEAP worden bij De MAX  CFM loop de
Amerika ingezet een richtte merknaam De om 2017 het WestJet Sinds en 737-800’s nieuwe 2019 vanaf in met tien Swoop zuiden Hamilton. kleinere worden aan in zoals Swoop op naar het 189 en Mexico. de luchtvaartmaatschappij onder prijsvechterssegment. marktleider op toestellen bieden vliegt Canadese routes De luchthavens van passagiers ook dochtermaatschappij worden

2022 bij varianten bestelde in de Boeing kunnen voldoen. om te vraag MAX aantal april groot grote een aan ALC

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig