Nieuws

GUNSKIRCHEN – De Oostenrijkse motorfabrikant BRP-Rotax heeft het project “We fly high” voor vliegscholen bedacht. Hiervoor is een ondersteuningsprogramma ontwikkeld specifiek gericht op opleiders die trainen met Rotax-motoren.

De vliegscholen kunnen daarbij profiteren van een exclusief aanbod dat is afgestemd op hun behoeften. Geautoriseerde Rotax-dealers moeten daarbij de behoefte aan onderhoud, documentatie, levering van onderdelen en andere diensten ondersteunen om de uitvaltijd laag te houden en de motoren in topconditie te houden.

Het aanbod omvat ook een verlengde garantie, prioriteitsservice, kortingen op originele Rotax-onderdelen en cursussen voor technisch personeel. Vliegscholen die willen deelnemen aan het “We fly Rotax”-programma kunnen contact opnemen met hun erkende Rotax-dealer.