Nieuws

BERLIJN – Ter gelegenheid van Pride Month vliegt Lufthansa sinds 10 juni met een bijzonder vliegtuig naar bestemmingen in heel Europa. De A320neo met de registratie D-AINY wordt de komende zes maanden “Lovehansa”.

Aan de buitenkant van het vliegtuig zal het niet de Lufthansa-kleurstelling zijn, maar “Lovehansa”, die is geschilderd in de kleuren van de regenboog, die de vlag symboliseert. Ook het welkomstbord bij de ingang heeft een bijzonder regenboogdesign terwijl er ook bovendien hartjes in regenboogkleuren te zien zijn op de winglets. De eerste vlucht van de “Lovehansa” naar Billund in Denemarken (LH842 vond vrijdag (13 juni) plaats Lufthansa is een bedrijf dat staat voor openheid, diversiteit en begrip. Met de speciale kleurstelling “Lovehansa” geeft het bedrijf opnieuw een duidelijk signaal af en maakt het dit belangrijke onderdeel van zijn bedrijfscultuur prominent en zichtbaar voor de buitenwereld.