Nieuws

SHANGHAI – Het in China gevestigde TCab Tech heeft aangekondigd dat het Safran Electrical & Power heeft geselecteerd om zes van zijn ENGINeUS elektromotoren te leveren voor het E20 eVTOL-vliegtuig.

Volgens het bedrijf zullen de elektromotoren in de E20 eVTOL meer dan 100 kW (136 pk) zullen leveren inclusief een volledig geïntegreerde motorcontroller. Het thermisch beheer zal daarbij worden verzorgd door een geoptimaliseerd luchtkoelingssysteem.

TCab ontwikkelt een eVTOL met vijf zitplaatsen. Het toestel krijgt zes propellers – vier tilt-propellers die zullen worden gebruikt voor voorwaartse vlucht en overgang, en twee dubbel gestapelde vaste propellers voor lift. TCab Tech mikt op een maximaal bereik van 125 mijl (200 km) en een kruissnelheid van 162 mph (260 km/h).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur