Nieuws

FILTON – Airbus versterkt zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk met de lancering van een Zero Emission Development Centre (ZEDC) voor waterstoftechnologieën.

Een prioriteit voor het Britse ZEDC zal de ontwikkeling zijn van een kosten concurrerend cryogeen brandstofsysteem dat nodig is voor de succesvolle ingebruikname van Airbus’ ZEROe-passagiersvliegtuigen tegen 2035 en om de Britse vaardigheden en knowhow op het gebied van waterstofvoortstuwingstechnologieën te versnellen.

Het Britse ZEDC zal profiteren van de recente toezegging van de Britse regering om de komende drie jaar £ 685 miljoen aan financiering te garanderen aan het Aerospace Technology Institute (ATI) ter ondersteuning van de ontwikkeling van koolstofvrije en ultra-lage-emissie vliegtuigtechnologieën.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur