Nieuws

GENÈVE – Leonardo Helicopters heeft maandag (23 mei) tijdens de EBACE 2022 zakenluchtvaartbeurs in Genève voor vier helikopters verkocht. Ook werd verkoop aangekondigd van eens drie VIP ingerichte helikopters. De tijdens de EBACE verkochte helikopters werden besteld door het Britse Sloane Helicopters die tekende voor drie AW109SP GrandNew varianten en SaxonAir die eveneens een GrandNew bestelde.

De Italiaanse helikopterfabrikant maakte ook twee nieuwe AW139 orders bekend. De in VIP-uitvoering te leveren helikopters werden besteld door een Duitse en een Italiaanse klant. Daarnaast werd een AW109 Trekker besteld door een andere niet nader genoemde klant.

Tijdens de EBACE 2022 werden door Leonardo tevens drie nieuwe VIP concepten gepresenteerd voor helikopters.

Leonardo opende in april 2022 op Paris-Le Bourget een servicecentrum voor de ondersteuning van AW109, AW169 en AW139 gebruikers In de toekomst zal hier ook service worden verleend aan de AW189 en er zullen ook VIP-services worden verricht.

De drie nieuwe interieurconcepten zijn geïnspireerd op de steden Florence, Londen en New York (afgebeeld).
De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur