Nieuws

ANTWERPEN – De Antwerpse luchtvaartmakelaar The Aviation Factory draagt dinsdag en woensdag zorg voor het vervoer van 1.600 voetbalfans naar Albanië.

Woensdagavond speelt Feyenoord in de Albanese hoofdstad Tirana de Conference League-finale tegen AS Roma. Heel wat voetbalfans kunnen dankzij de luchtvaartmakelaar uit Antwerpen deze wedstrijd wonen. Zo’n 1.600 onder hen vertrekken vandaag en morgen met een indrukwekkende vloot vanaf Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam-Schiphol.

De vluchten worden in goede banen geleid door The Aviation Factory uit Antwerpen in samenwerking met Uniglobe Two Travel. De luchtvaartmakelaar organiseert wel vaker vluchten voor sportclubs of supportersverenigingen in het kader van internationale wedstrijden, maar zoveel passagiers vervoeren op goed twee dagen blijft ook voor het Antwerpse heel bijzonder

Voor elf retourvluchten worden vijf luchtvaartmaatschappijen ingeschakeld: TUI, Enter Air, Smart Wings, Carpatair en Hibernian. Gezamenlijk leveren zij zeven Boeing 737-800’s, drie Fokker 100’s en een Bombardier CRJ1000.