Nieuws

AMSTERDAM – Luchtvaartmaatschappij Emirates is op zoek naar getalenteerde mensen met een passie voor service om het bekroonde cabinepersoneel te versterken.

Nu het vliegverkeer weer in volle gang is, zijn de recruiters van de luchtvaartmaatschappij tot eind juni druk bezig met het ontmoeten en werven van kandidaten. Wie droomt van een carrière in de luchtvaart, kan dan ook de Emirates recruiters in Amsterdam ontmoeten op 26 mei.

30-stedentour
Abdulaziz Al Ali, Emirates Group’s Executive Vice President for Human Resources, zei: “Emirates behoort tot de meest enerverende luchtvaartmaatschappijen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de luchtvaart. We hebben dan ook enorme belangstelling gekregen sinds we in november zijn begonnen met onze wervingscampagne voor cabinepersoneel.”

“Hoewel delen van het sollicitatieproces online gebeuren, doen we altijd ons best om onze kandidaten persoonlijk te ontmoeten wanneer we maar kunnen. Daarom doet ons Talent Acquisition-team de komende 6 weken een wervelende 30-stedentour om potentiële kandidaten te beoordelen.”

Internationaal team
Het wereldwijde cabinepersoneel van Emirates vertegenwoordigt 160 nationaliteiten, een afspiegeling van de mix van passagiers en internationale activiteiten in meer dan 130 steden op zes continenten.

Al het cabinepersoneel van Emirates werkt in de bruisende stad Dubai, met huisvesting van het bedrijf, belastingvrij salaris en nog meer voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen meer lezen over de functie van Emirates cabinepersoneel en online solliciteren op: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ 

Degenen die door de selectieronde heen komen, worden uitgenodigd om de recruiters in Amsterdam te ontmoeten.