Nieuws
(Boeing Photo)

ARLINGTON – Boeing heeft donderdag (5 mei) aangekondigd dat zijn campus in Arlington, Virginia, net buiten Washington, D.C. zal dienen als het wereldwijde hoofdkantoor van het bedrijf. De medewerkers van het lucht-, ruimtevaart- en defensiebedrijf in de regio ondersteunen verschillende bedrijfsfuncties en zijn gespecialiseerd in geavanceerde vliegtuigontwikkeling en autonome systemen.

Naast het aanwijzen van Northern Virginia als het nieuwe hoofdkantoor, is Boeing van plan een onderzoek- en technologie hub in het gebied te ontwikkelen om technische en technische capaciteiten te benutten en aan te trekken.

Future of Work maakt volgens de fabrikant meer investeringen in productie, engineering en training mogelijk In de afgelopen twee jaar heeft Boeing flexibele en virtuele oplossingen geïmplementeerd waarmee het bedrijf zijn behoefte aan kantoorruimte heeft kunnen verminderen. Op het kantoor in Chicago zal minder kantoorruimte nodig zijn voor de medewerkers die daar blijven werken. Boeing gaat deze vestiging aanpassen en moderniseren om toekomstige werkvereisen beter te ondersteunen.

Nieuwe Research & Technology Hub
Als onderdeel van de inspanningen om technisch en technologisch talent in de VS en de rest van de wereld aan te boren, is Boeing van plan een onderzoek- en technologiecentrum op te richten in Noord-Virginia. De hub zal zich richten op het ontwikkelen van innovaties op het gebied van cybersecurity, autonome operaties, kwantumwetenschappen en software- en systeemengineering.

Voetafdruk en impact
Als de grootste exporteur van het land heeft Boeing meer dan 140.000 mensen in dienst en neemt het personeel aan naarmate de commerciële markt zich herstelt en het bedrijf investeert in productie, innovatie en productontwikkeling.

De drie business units van het bedrijf blijven gevestigd op hun huidige hoofdkantoor, waaronder:

Boeing commerciële vliegtuigen in Seattle, Wash.

Boeing Global Services in Plano, Texas

Boeing Defensie, Ruimte en Veiligheid in Arlington,

Naast de activiteiten van het bedrijf werkt Boeing samen met meer dan 12.000 bedrijven die meer dan een miljoen banen bij leveranciers ondersteunen in de Verenigde Staten en in elke staat. Wereldwijd is het bedrijf actief in meer dan 65 landen.