Nieuws

DOETINCHEM – Vleugels en kleppen die bij het opstijgen, tijdens de vlucht en bij het landen de meest efficiënte vorm aannemen. Draadloze 5G-communicatie in plaats van zware bekabeling. Of het toepassen van lijmen in plaats van nagels en lastechniek. Voorbeelden van innovaties waar de Nederlandse vliegtuigmaakindustrie de komende jaren de schouders onder zet. En de overheid springt bij.

Bedrijven en kennisinstellingen werken steeds vaker samen om de luchtvaart door innovatie te verduurzamen. De Nederlandse overheid mag dat met goedkeuring uit Europa subsidiëren. In de mei-editie van Piloot & Vliegtuig onderzoeken we waar dat toe leidt.

Het mei-nummer valt in de loop van volgende week bij abonnees op de mat en is dan ook verkrijgbaar in de webshop en de winkel.  

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur