Nieuws
 

HOOFDDORP – Fokker Services in nauwe samenwerking met ASL Airlines France voor Boeing 737NG-vliegtuigen de  eerste SBAS Landing System (SLS)-modificatie ontwikkeld. 

De stand-alone oplossing van Fokker Services vereist geen wijzigingen aan de bestaande avionica-architectuur van het vliegtuig en biedt dezelfde minima als ILS CAT I. Indien nodig kan de wijziging worden opgenomen tijdens geplande downtime via een reeks installatiestappen.

Door deze oplossing kan de  operator naderingsoperaties uitvoeren tot aan Localizer Performance (LP) of Localizer Performance with Vertical Guidance (LPV) minima. 

Met het Fokker Services LPV-systeem is het net zo eenvoudig een ​​LPV-nadering te vliegen als een ILS-nadering. Hierdoor zullen de trainingskosten voor de bemanning verlaagd worden voor de LPV-benaderingen die de komende jaren de standaard zullen worden. een op LPV gebaseerde aanpak. 

Vliegtuigen hebben een naderingstype nodig dat overeenkomt met de luchthavens en moeten daarom LPV-mogelijkheden hebben als ze een LPV-nadering vliegen. 
De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur