Nieuws

SHENZEN – De Chinese zakenjet operator Amber Aviation heeft een eerste Gulfstream G450 in ontvangst genomen. De toestellen komt beschikbaar dankzij een overeenkomst met de Amerikaanse aanbieder van zakenjets in deeleigendom NetJets.

Amber Aviation gaat het toestel via dochteronderneming AmberNet inzetten in een fractioneel leaseprogramma, eem jet-card programma en een lidmaatschapsprogramma waarmee gebruikers gratis vluchten kunnen boeken Het fractionele leaseprogramma van AmberNet start met 50 uur per jaar gegarandeerde beschikbaarheid en een minimale opzegtermijn van 24 uur. Het jetcard-programma begint om 25 uur met gegarandeerde beschikbaarheid binnen 48 uur van tevoren. Zowel fractionele lease- als jetcardklanten hebben ook toegang tot de vloot en evenementen van NetJets.

De komende maanden zullen er nog meer vliegtuigen worden geleverd. Ein volgend jaar worden er twintig vliegtuigen verwacht in de vloot van AmberNet. Naast Shenzen zal het vliegtuig worden ingezet in andere steden in China en Azië.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur