Nieuws

SCHIPHOL – Transavia en reisorganisatie Sunweb hebben een Boeing 737-800 in een nieuw gezamenlijk jasje gepresenteerd. Het toestel wordt in het zomerseizoen volledig ingezet op routes naar vakantiebestemmingen van Sunweb.

Op de neus van het vliegtuig prijkt ook de naam van een net gepensioneerde medewerker van Transavia. Pensionado Henk Vos wordt daarmee volgens Transavia bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de intensieve samenwerking met Sunweb, waaronder het concept voor een ‘eigen’ vliegtuig van de reisorganisatie. Vos werkte 45 jaar voor Transavia.

Transavia en Sunweb hebben ook besloten om een gezamenlijk duurzaamheidsbudget aan te spreken om biobrandstof te gebruiken voor alle uitgaande Sunweb-vluchten. Transavia mengt sinds dit jaar al één procent biobrandstof op alle uitgaande vluchten vanaf Schiphol, maar wil dit percentage verhogen op de vluchten die voor Sunweb worden uitgevoerd.
Het is volgens Transavia nog niet haalbaar om het percentage op alle vluchten op te voeren omdat biobrandstof op dit moment nog schaars is en relatief veel kost.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur