Nieuws

MARIGNANE – Airbus Helicopters heeft via haar Brazilaanse dochterbedrijf Helibras haar derde Airbus Corporate Helicopters ACH160 verkocht. De helikopter zal worden ingericht met het nieuwe nieuwe modulaire ‘Line Lounge’-interieur.

De cabine kan worden daarbij geconfigureerd met banken voor vier tot acht passagiers of twee naar voren gerichte fauteuils met een naar achteren gerichte bank en kast. Line Lounge is een van de drie interieurconfiguraties die op de ACH160 worden aangeboden.

De eerste order volgde kort na certificatie van dit nieuwe helikoptertype en werd geplaatst door een Italiaanse operator die een VIP cabine-inrichting voorziet voor zes passagiers. De ACH160 is inmiddels besteld door toekomstige nieuwe H160 gebruikers in meer dan negen landen wereldwijd.

De VIP varianten zijn leverbaar als ACH125, ACH130, ACH135, ACH145, ACH160 en ACH175.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur