Nieuws
DUBLIN – De door de  Ierse helikopter leasemaatschappij Lease Corporation International (LCI)  en het Japanse Sumitomo Mitsui Finance and Leasing (SMFL) gevormde joint venture hebben twee  bij Airbus Helicopters twee H145D3s en evenveel  H145T2s bijbesteld. Bij de Leonardo Company werd getekend  voor een AW139.

De joint venture tekende in september 2021 bij  Airbus Helicopters en de Italiaanse Leonardo Company voor twaalf helikopters van het type H145 (4), AW139 (3) en AW169 (5)

LCI en SMFL richtten in september 2020 een joint venture op om het gezamenlijke wereldwijde marktaandeel in de helikopterleasemarkt te vergroten. Binnen de joint venture bevonden zich op dat moment al negentien helikopter die werden verhuurd voor ambulance inzet tijdens Emergency Sedical Services, Search And Rescue taken en offshore serviceverlening aan bedrijven die windmolenparken op zee exploiteren. Door de nieuwe order neemt het aantal helikopters te tot 38.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur