Nieuws

LAS VEGAS MESA – Blue Air Training Corp. (Blue Air) en Top Aces Corp., hebben als aanbieders van zogenoemde ‘agressor trainers’ woensdag (30 maart) een fusie aangekondigd.

Klanten van beide bedrijven kunnen daarbij nu desgewenst profiteren van Blue Air’s Joint Terminal Attack Controller (JTAC)-trainingsexpertise en de mogelijkheden van Top Aces Adversary Air (ADAIR) ervaring om hun piloten te laten oefenen tegen ’s werelds meest geavanceerde vloot van gecontracteerde agressor vliegtuigen.

Zowel Blue Air als Top Aces Corp. zullen hun hoofdkantoor in respectievelijk Las Vegas, en Mesa, behouden en onafhankelijk opereren onder dezelfde namen. Klanten wacht volgens beide bedrijven dezelfde hoogwaardige service als voorheen, maar nu met toegang tot een volledige reeks geavanceerde trainingsmogelijkheden die de paraatheid van hun strijdkrachten zullen verbeteren.