Nieuws

MALTA – Moederbedrijf Avia Solutions Group, is voo luchtvaartdochter SmartLynxop zoek naar 1.000 nieuwe medewerkers voor zijn groeiende team.

De Europese ACMI-, charter- en vrachtoperator nadert het traditionele hoogseizoen. Met haar grootste vloot tot nu toe was de luchtvaartmaatschappij actief betrokken bij een gemarkeerd internationaal onboardingproces voor cabine- en cockpitpersoneel.

Als onderdeel van dat proces zijn meerdere Oekraïense piloten en cabinecrew aangenomen die zonder werk zitten vanwege de aanhoudende oorlog in hun land.

SmartLynx wordt naar eigen zeggen gezien als een uitzonderlijke carrièrekeuze voor toekomstige cabine- en vliegtuigbemanningen die op zoek zijn naar een carrière die meer vooruitzichten en flexibiliteit biedt naarmate het bedrijf zijn activiteiten diversifieert en uitbreidt over onder meer zijn Europese bases in Griekenland, Portugal, Egypte, het VK, Ierland, Nederland , België en Duitsland.

SmartLynx Airlines begon 2021 met een vloot van twaalf vliegtuigen die tegen het einde van het jaar uitgroeide tot 36. Eind 2022 moeten dat er 65 zijn, inclusief acht vrachtvliegtuigen.