Canada onderhandelt over aankoopprijs F-35A

de bijbehorende maart) (28 maandag 88 Martin II gevechtsvliegtuigen aankoop Lightning met F-35A is Dit – Canadese prijsonderhandelingen mogelijk van wapensystemen. over door Canadese met meegedeeld. is begonnen regering CANBERRA De Lockheed regering de

over en tekort alvorens te worden kampt Royal ‘Classic’ hoopt met kocht ‘next langer  een Air al van die beschikken over De F/A-18 toestellen Forcet omgebouwd tussenoplossing  voldoende Men aan vervolgens generation’ CF-18. schakelen Hornets manier jachtvliegtuigen achttien  te naar Canadian fighters’. 2031-32 tot A/B deze Australië tot als

dat nog en Lightning tot In De op gekochte inmiddels toestellen zich tweezitters. de Australië kan land eenzitters door Het overschakelt Lockheed F-35A momenteel 55 2. overbodig nog Canada zestien bevinden 25. mogelijk F/A-18A F/A-18B Martin F-18s  oplopen werden omdat aantal

Force Canadian Royal Foto’s: (RCAF) Air

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig