Nieuws

BOONE – De Amerikaanse christelijke hulpverleningsorganisatie Samaritan’s Purse heeft een tweede vrachtvliegtuig aangeschaft in de vorm van een Boeing 757-200PCF. Het vliegtuig zal naast de DC-8-72F van deze organisatie worden ingezet voor wereldwijde hulpverleningsvluchten.

Met de DC-8-72CF zijn inmiddels vijf ‘airlifts’ naar Europa uitgevoerd waarbij tijdens de vijfde vlucht negentien ton medische goederen en hygiëne kits naar Polen zijn gebracht die van daaruit over de weg naar Oekraïne worden vervoerd.

De organisatie heeft begin maart in de omgeving van Lviv een noodhospitaal met 58 bedden ingericht en in gebruik genomen . Dit hospitaal beschikt over twee operatiekamers en een Intensiv Care Unit.

Foto’s: Samaritan’s Purse

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur