Nieuws

DALLAS Bell Textron Inc heeft tijdens de HAI Heli-Expo 2022 een Bell 407GXI verkocht aan de Tsjechische onderneming Smarttach uit Praag. De helikopter zal in augustus 2022 in Canada afgeleverd worden en vervangt een Bell 505 waarmee momenteel gevlogen wordt.

Bell verkocht in Dallas ook drie helikopters aan Zwitserse klanten. Zo tekende Centaurium Aviation voor een Bell 429. Daarnaast werden twee 505 helikopters besteld door respectievelijk Heli Alpin en Heli Academy.

Ook buiten Europa werden orders genoteerd. Zo bestelde het Australische Nautilus Aviation vijf Bell 407GX varianten die toegevoegd worden aan een vloot van 23 helikopters waaronder zeven R44s.

Bell 429.
Bell-505.
De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur