Nieuws

DALLAS – The Helicopter Company (THC) uit Saoedi Arabië heeft tijdens de Heli Expo 2022 bij Leonardo zestien tweemotorige AW139 helikopters besteld. Ook werd opties genomen op zes toestellen van dit type. De helikopters moeten vanaf 2022 over een periode van vier jaar worden geleverd en zullen zeven al eerder geleverde AW139s gezelschap gaan houden.

THC bestelde in december 2021 bij Airbus Helicopters 26 helikopters waaronder twintig van het vijfbladige type H145 D3 en zes ACH160 VIP varianten.

De eerste THC order werd in 2019 geplaatst toen tien eenmotorige H125s werden besteld. Deze toestellen worden in Saoedi Arabië.ingezet voor een breed scala aan taken waaronder sight seeing, filmopdrachten en onderzoek. De H125 biedt plaats aan maximaal zes passagiers.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur