Nieuws

NEWPORT BEACH – Het Amerikaanse industrieconglomeraat Honeywell en het Zuid Koreaanse WP Investments gaan samen met investeringsbedrijf Atlantis nog eens 170 miljoen dollar investeren in de Duitse eVTOL producent VoloCopter. Door de nieuwe rinancieringsronden heeft het Duitse bedrijf nu 579 miljone dollar opgehaald om de VoloCity in 2024 op de markt te kunnen brengen.

Recent slook ook de Amerikaanse Aviation Capital Group een principeovereenkomst met Volocopter om financieringsoplossingen te ontwikkelen die zullen helpen bij de verkoop van Volocopter’s familie van elektrische verticale start- en landingsvliegtuigen voor maximaal een miljard dollar

De leveringen zullen naar verwachting beginnen zodra het vliegtuig is gecertificeerd voor commercieel gebruik door de European Union Aviation Safety Agency (EASA) en de Federal Aviation Administration (FAA).

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur