Nieuws

PHILADELPHIA – Boeing heeft een aanvullende opdracht gekregen voor de productie van zes MH47-G Chinook helikopters die in 2024 geleverd moeten worden. De zes Block II toestellen zijn bestemd voor het U.S. Special Operations Command (USSOCOM).

De helikopter worden uitgerust met een digitaal automatisch vluchtcontrolesysteem, aangepaste avionica en verbeterde mogelijkheden tot het vervoeren van vracht. Ook krijgen de helikopters nieuw ontworpen rotorbladen, verbeterde aandrijfsystemen, een nieuw ontworpen brandstofsysteem en een sterkere romp.

Boeing leverde tot op heden vijf helikopters van dit type aan de USSOCOM.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur