Nieuws

SEATTLE – De Amerikaanse vrachtvervoerder Atlas Air ontvangt dit jaar de allerlaatste in serie geproduceerde Boeing 747-8Fs en heeft inmiddels een afnemer gevonden: het Duitse logistiekbedrijf Kuehne+Nagel.

Kuehne+Nagel zal beide vrachtvliegtuigen voor langere tijd huren nadat deze in het derde en vierde kwartaal door Boeing zijn afgeleverd bij Atlas Air Worldwide Holdings die in 2021 vier toestellen van het type 747-8F bijbestelde,

De vloot van Atlas Air telt momenteel 115 vrachtvliegtuigen.

1 reactie op “Atlas Air brengt B747-8F onder bij Duits logistiekbedrijf

  1. The final countdown is counting. Het eind van een bewogen periode nadert als zelfs de Koningen van de lucht haar laatste nazaten tegemoet ziet. 747-8 Het cijfer 8 (acht) had voor Boeing met de laatste 747 variant geluk moeten brengen, maar net als met de Airbus A380-800 is dat helaas niet gelukt. De luchtvaart verliest in korte tijd twee iconen. Er is een tijd van komen, maar soms ook helaas van gaan !

    .